THIS=US event management

info@this-is-us-events.nl

Voor vrouwen die van vrouwen houden

NIEUWSFLITS

THIS=US Roze Zaterdag op 24 juni zal plaatsvinden in ‘s Hertogenbosch. We zijn bijna rond met een prachtlokatie dus blijf ons volgens. Zie hieronder de link naar het FB Event


THIS=US opzoek naar nieuwe lokatie in Rotterdam

Helaas heeft club Ferry ons laten weten THIS=US niet langer te willen huisvesten ;-( De reden is dat  hun concept wat aan het veranderen is en zij niet langer besloten willen zijn. Hier balen we natuurlijk enorm van maar we wensen Ferry oprecht veel succes met hun leuke lokatie en bedanken hen voor de fijne samenwerking. Er komen vast weer tijden dat jullie ons weer graag hosten.


DJ’s THIS=US Rotterdam 11 november zijn bekend:

DJ B17 & DJ Miss Sunrise de 3e DJ wordt nog bekend gemaakt. Kaarten kosten zoals altijd 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de deur.

.

DJ’s THIS=US 8 oktober zijn bekend:

DJ Raphaella Brown

DJ Bo Monde

DJ DEES .


6 JULI 2016

THIS=US start het seizoen op 8 oktober 2016 in Utrecht.

Dan gaan we weer genieten van een lekker drukke editie in het prachtige Stairway to Heaven. Travel Women heeft dan ook haar jaarlijkse reunie en dat belooft extra veel gezeligheid. Thee DJ’s zijn al bekend en dat zijn DJ Bo Monde en DJ Dees. Informatie over de derde volgt nog. Kaarten zijn te bestellen via deze website, via onze vrijwilligers en natuurlijk via de achteromroute


THIS=US 2017 ‘s Hertogenbosch is op 24 juni 2017

Het bestuur van RZ2017 heeft laten weten dat in 2017 Roze Zaterdag wordt georganiseert op de laatste zaterdag van juni (zoals het hoort!) THIS=US is er dan wel bij !!


Welkom op de site van THIS=USevents. Je kunt hier tickets bestellen, foto’s kijken en de laatste informatie tot je nemen.

Veel plezier en......tot snel.

Download de nieuwste NIEUWSBRIEFWelkom_files/NIEUWSBRIEF%20MAART%20ROERT%20HAAR%20STAART.pdf
Meld je aan voor de Nieuwsbriefmailto:info@this-is-us-events.nl?subject=Graag%20ontvang%20ik%20de%20nieuwsbrief

Barbara Straathof overleden

Op 24 december 2016 is Barbara Straathof op 41 jarige leeftijd overleden. Barbara had baarmoederhalskanker. THIS=US kent Barbara van de fantastische optredens na haar deelname aan de Voice. Dank je wel lieve Barbara. We gaan je ontzettend missen. We wensen Chantal (rechts op de foto) alle sterkte die zij nodig heeft om het verlies van haar Barbara een plek te geven.

Klik op de datum flyer voor een grotere afbeelding